Στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της, στην βιομηχανική περιοχή της Ριτσώνας, στην θέση Δημοσιά, στεγάζονται όλες οι παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας. Είναι μία από τις μεγαλύτερες, πιο σύγχρονες και αυτοματοποιημένες μονάδες του χώρου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Απασχολεί 25 εργαζόμενους σε μόνιμη βάση και άλλους 10-15, ανάλογα με τις εποχιακές ανάγκες της.

Στο οικόπεδο συνολικής έκτασης 12.000τ.μ, με το βιομηχανικό κτίριο, επιφάνειας  2000τ.μ, λειτουργούν:

  • Το εργαστήριο παραγωγής του ιματισμού
  • Οι σύγχρονες γραμμές παραγωγής (σιδερωτήρια, στεγνωτήρια, πλυντήρια)
  • Τα γραφεία και
  • Οι βοηθητικοί χώροι (λεβητοστάσιο, αντλιοστάσιο, χώρος επεξεργασίας νερών).

Οι εγκαταστάσεις μας έχουν τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό & ηλεκτρολογικό εξοπλισμό υπάρχει στην Ευρώπη (δίκτυα ατμού, νερών, αέρα, αποχετεύσεων, επεξεργασίας νερού και αποβλήτων).  Οι μηχανές παραγωγής και υποδομής έχουν αυτοματοποιηθεί πλήρως με τη δημιουργία ηλεκτρονικού δικτύου και έλεγχο όλων των παραγωγικών και βοηθητικών διαδικασιών του εργοστασίου. Η ημερήσια παραγωγή της σύγχρονης αυτής μονάδας, ανέρχεται σε 10-12 τόνους άπλυτου ιματισμού σε μία βάρδια.

Καθημερινή διακίνηση από και προς τον πελάτη με σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων. Ειδικά για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στην Αθήνα και στον Πειραιά έχουμε δημιουργήσει κέντρο Διακίνησης στις Αχαρνές. Η έγκαιρη και σταθερή παράδοση του ιματισμού, είναι προβλήματα που δεν απασχολούν τους πελάτες της.