Η εταιρία Γ. Μπαράκος & ΣΙΑ Ο.Ε. από την ίδρυση της το 1985, έως και σήμερα διευθύνεται από τους ιδρυτές της και βασικούς μετόχους, τον Γιώργο Μπαράκο και τον Λευτέρη Μέμη.

 

Ο  Γιώργος Μπαράκος είναι Διευθύνων Σύμβουλος με κύριες αρμοδιότητες την Εμπορική και Οικονομική διεύθυνση.

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα και από νωρίς παράλληλα με τις σπουδές του, εργάσθηκε σε διάφορες επιχειρήσεις, μεταξύ των άλλων και στην παραδοσιακή ταβέρνα «Κωστογιάννης» στο Πεδίο του Άρεως. Σπούδασε στο Μαθηματικό Πατρών και παράλληλα ξεκίνησε με τον Λευτέρη την εταιρία. Ο Γιώργος είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά που τον γεμίζουν χαρά, τον Νικόλα (φοιτητή της ΑΣΟΕ στα Χρηματοοικονομικά), τον Κωνσταντίνο (μαθητή Λυκείου) και την Ίριδα (μαθήτρια Δημοτικού).

Αγαπάει τα ταξίδια, το ποδόσφαιρο, να ακούει μουσική και την κολύμβηση.

 

Ο  Λευτέρης Μέμης είναι Διευθύνων Σύμβουλος με κύριες αρμοδιότητες την διεύθυνση της Παραγωγής- Διακίνησης και Οικονομικών.

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Τελειώνοντας το Λύκειο, δούλεψε για 2 χρόνια στο εστιατόριο Ιντεάλ, και στην συνέχεια ασχολήθηκε με τις Πωλήσεις, έως το 1985 που μαζί με τον Γιώργο ίδρυσαν την Εταιρεία. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο παιδιά: την Μαρία (τελειόφοιτη στην Νομική Αθηνών)) και τον Φώτη ( πρωτοετή στο Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) .

Ενδιαφέροντά του είναι τα ταξίδια, οι αγώνες αυτοκινήτων (Rally) και οι εφαρμογές στο Excel. To 2013 ήταν υποψήφιος για Microcoft Excel MVP. Είναι Moderator στο μεγαλύτερο παγκοσμίως Excel Forum, με περισσότερα από 10.000 posts στο ενεργητικό του.