Διαπιστώνοντας το μεγάλο έλλειμμα που υπήρχε στην υποστήριξη των χώρων μαζικής εστίασης αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την εταιρία μας το 1985. Το όραμα μας, ήταν στην αρχή να προσφέρουμε υψηλής ποιότητος, προϊόντα και υπηρεσίες ιματισμού κατά κύριο λόγο στα εστιατόρια.

 

Από την αρχή, βάζοντας τον πήχη ψηλά, αναζητήσαμε τις επιθυμίες της αγοράς, συζητήσαμε με τους υποψήφιους πελάτες μας, ακούσαμε και καταγράψαμε τις ανάγκες τους και διαμορφώσαμε τη φιλοσοφία της εταιρίας μας, έχοντας πάντα σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων που θα μας εμπιστεύονταν.

 

Το αυτονόητο (για εμάς) δικαίωμα επιλογής του κατάλληλου ιματισμού που θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες, το περιβάλλον, τη διακόσμηση και την αισθητική του κάθε εστιατορίου, μέσα από μία πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ποιοτήτων και χρωμάτων που προσφέραμε στους πελάτες μας, ήταν πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην έγκαιρη αντικατάσταση του φθαρμένου ιματισμού, προβλέπουμε να υπάρχει επάρκεια των κατάλληλων ποσοτήτων ιματισμού για την απρόσκοπτη λειτουργία των εστιατορίων και φροντίζουμε για την έγκαιρη και σταθερή παράδοση του ιματισμού στους πελάτες μας.

Δουλεύουμε σκληρά και αποδεικνύουμε καθημερινά στους πελάτες μας, ότι μπορούν να στηρίζονται επάνω μας. Έτσι λοιπόν σιγά-σιγά, χρόνο με τον χρόνο “χτίζουμε” σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, και γινόμαστε συνεργάτες τους.

 

Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας η επιχείρηση μας οι εγκαταστάθηκε διαδοχικά στα Σεπόλια και στο Ίλιον. Η ανάπτυξη μας απαιτούσε τον συνεχή εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού μας, ώστε οι υπηρεσίες μας να πληρούν πάντα τα υψηλότερα standards. Το καλοκαίρι του 1988 μεταφερθήκαμε σε νέο χώρο στην περιοχή του Καματερού, με καινούριες εγκαταστάσεις, που ανταποκρίνονταν στον μεγαλύτερο όγκο εργασιών που πλέον είχε αναλάβει η εταιρία μας.

 

Η συνεχής ανάπτυξή μας απαιτούσε περισσότερο εξοπλισμό και επομένως μεγαλύτερους χώρους, για αυτό επιλέξαμε να μεταφερθούμε στην βιομηχανική περιοχή της Ριτσώνας όπου κατασκευάσαμε το εργοστάσιο μας. Εδώ δημιουργήσαμε μια καινούρια μονάδα που πληροί όλες τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης βιομηχανικής εγκατάστασης. Κάθε στάδιο της κατασκευής του εργοστασίου μας βασίστηκε σε προσεχτική μελέτη, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία όρων και προϋποθέσεων (περιβαλλοντικών, υγειονομικών, ασφαλείας). Έτσι, το καλοκαίρι του 2007 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον εργοστάσιο μας, όπου λειτουργούμε έως σήμερα.

Εγκαταστήσαμε πλέον το Σύστημα της  ECOLAB, με το οποίο επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε το κατάλληλο, πιστοποιημένο απορρυπαντικό ανάλογα με τις προδιαγραφές του κάθε υφάσματος και διασφαλίζουμε την  πλήρη απολύμανση κατά τη διάρκεια της πλύσης. Με το σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης των απορρυπαντικών της Εταιρείας ECOLAB, να φροντίζει-συνδεδεμένο με τα PLC (υπολογιστές) των πλυντηρίων- για την σωστή τροφοδοσία με απορρυπαντικά των πλυντηρίων ανάλογα με την ποσότητα του ιματισμού, τον τύπο υφάσματος και το χρώμα, έχουμε υψηλή ποιότητα και τα λινά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

Έχοντας εξασφαλίσει πλέον απαράμιλλη ποιότητα και πολύ μεγάλη παραγωγική ικανότητα, επεκταθήκαμε σε νέους κλάδους, όπως ξενοδοχειακά καταλύματα, βιομηχανική και επαγγελματική ενδυμασία (σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα) και αλυσίδες καθαριστηρίων.

Η στρατηγική τοποθεσία μας στο κέντρο της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε εκτός από την Αττική, την Εύβοια, την Βοιωτία και να συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε σε νέες περιοχές. Επίσης δημιουργήσαμε το κέντρο διανομής στις Αχαρνές, ώστε να συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε απρόσκοπτα τους πελάτες μας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

 Για να αντιμετωπίσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και του τουρισμού, δημιουργήσαμε  τμήμα Μάρκετινγκ, κατασκευάσαμε την επαγγελματική μας σελίδα στο facebook και ολοκληρώνουμε την ιστοσελίδα μας.