Προφίλ LQC Ιστορικό
Δοιίκηση Προσωπικό

Η εταιρία Γ. Μπαράκος & ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο LQC, Linen Quality Care ιδρύθηκε το 1985. Παρέχει  υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  καθαρισμού και απολύμανσης επαγγελματικού ιματισμού, καθώς επίσης αναλαμβάνει την παραγωγή και ενοικίαση του ιματισμού των  πελατών της σύμφωνα με τις ανάγκες και την αισθητική τους.

Η διακίνηση του ιματισμού, γίνεται από 9 ιδιόκτητα φορτηγά, όλων των μεγεθών, οι οδηγοί των οποίων παραδίδουν και παραλαμβάνουν τον ιματισμό πάνω από 300 επιχειρήσεων του χώρου μαζικής εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, αίθουσες δεξιώσεων, κτήματα και caterings), των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, στολές εργασίας εταιρειών, βιομηχανιών και super markets, στην Αττική, την Εύβοια, και στην ευρύτερη Ανατολική Στερεά Ελλάδα. Ειδικά για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στην Αθήνα και στον Πειραιά έχουμε δημιουργήσει κέντρο Διακίνησης στις Αχαρνές.

Στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της, στην βιομηχανική περιοχή της Ριτσώνας, στην θέση Δημοσιά, στεγάζονται όλες οι παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας. Είναι μία από τις μεγαλύτερες, πιο σύγχρονες και αυτοματοποιημένες μονάδες του χώρου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Απασχολεί 25 εργαζόμενους σε μόνιμη βάση και άλλους 10-15, ανάλογα με τις εποχιακές ανάγκες της.